BEHANDELINGEN

Behandelingen

Bij kapperszaak MARIA ROOD sta jij elke behandeling centraal!

Nu betekent dat natuurlijk dat je echt even in de watten gelegd wordt, en je een luisterend oor geboden krijgt. Maar ook dat er goed geluisterd wordt naar de wensen voor je haar.

Want of je nu krullen of stijl haar hebt. Of je voorkeur uitgaat naar de tondeuse over de schaar. Je zult altijd een persoonlijke behandeling krijgen.

Om je toch alvast wat sturing te geven staat hieronder een overzicht van wat je kunt verwachten.

Zie jij je al zitten?

Je kan bij kapperszaak MARIA ROOD direct een afspraak maken. Kies je behandeling, een datum, en een tijd. Makkelijker kan het niet.

Wil je meer dan alleen je haar laten knippen? Neem dan even persoonlijk contact op. Bel me op 072-7600800, of kom langs aan het Luttik Oudorp 108.

Specifieke behandelingen

Knippen

Of het nu een pony, baard, of mooi lang haar is. Ik knip het allemaal! Daarnaast richt ik me sinds kort op het knippen van krullen, waarvoor ik meerdere cursussen aan het volgen ben.

Wassen en föhnen

Alleen maar even wassen en föhnen? Geen probleem. Ik breng je haar met liefde weer in model!

Tondeuse

Ook als het eigenlijk heel simpel mag, kan je bij kapperszaak MARIA ROOD terecht. Hoewel er met de tondeuse natuurlijk ook heel secuur werk afgeleverd kan worden.

Kleuren

Ik werk met de prachtige producten van Joico, die een prachtige kleur garanderen, en tegelijkertijd je haar verzorgen!

High- en lowlights

Voor een subtiele verrijking van je haar zijn high- of lowlights perfect! Ook hiervoor gebruik ik het Revlon product assortiment.

Logo van Joico
Kleurbehandelingen

Joico beidt een mooi assortiment producten aan, die aansluiten op elke haarwens. Vind hieronder meer informatie over producten die het beste bij jou passen.

Contact

Luttik Oudorp 108

1811 MZ Alkmaar

Tel. 072 760 0800

info@kapperszaakalkmaar.nl

Parkeren

Er zijn betaalde parkeerplekken in de Karpeton dat op vijf minuten afstand lopen is.

Voor de deur is tevens een invalide parkeerplaats.

Openingstijden

Maandag • gesloten

Dinsdag • 09:00 – 17:30

Woensdag • 09:00 – 19:30

Donderdag • gesloten

Vrijdag • 09:00 – 17:30

Zaterdag • 08:00 – 13:30

Zondag • gesloten

Schuiven naar boven

Zoals vele van jullie gister tijdens de persconferentie hebben kunnen horen moet ook ik mijn deuren vanaf vandaag officieel sluiten. Een besluit dat ik, ondanks dat het met veel pijn en moeite gaat, volledig omarm.

De afgelopen dagen zijn moeilijk geweest. Als zelfstandig ondernemer is de keuze om de werkzaamheden neer te leggen niet gemakkelijk – het sociale vangnet is namelijk nog niet zo strak gespannen, en er is veel onduidelijkheid over een mogelijke compensatie.

Daarom ben ik de afgelopen periode, in overleg met alle klanten, toch open gebleven. Dat daar verontwaardigde reacties over kwamen snapte ik volledig, maar deed me ook veel pijn. Dat de keuze nu voor mij gemaakt wordt maakt het een stuk makkelijker.

Kapperszaak Maria Rood is in ieder geval tot 6 april gesloten. De klanten die nog een afspraak hebben staan in de aankomende periode zal ik persoonlijk contacten. Voor iedereen die me een hart onder de riem heeft gestoken, bedankt, hopelijk zie ik jullie na deze verschrikkelijke periode snel weer terug.

Veel liefs, Maria ❤️