OVER MARIA

MARIA ROOD

Een kapster pur sang! Begonnen op jonge leeftijd, en sinds 1989 op eigen benen.

Destijds opende ik aan de Laanweg in Schoorl mijn eerste kapperszaak. Een aantal jaar later verhuisde ik naar Obdam, waar ik een kleine dertig jaar dé kapster van het dorp ben geweest.

En nu zit ik in Alkmaar. Aan het Luttik Oudorp. De stad is al een mooie tijd mijn thuisbasis, en het was een logische stap om ook in onze kaasstad mijn knipkunsten te vertonen.

Benieuwd of mijn ervaring iets voor jouw haar kan betekenen? Kom snel langs, of geef een belletje!

Kapster Maria Rood die haar knipt in haar kapperszaak, in zwart wit

Een ware haarbeleving

Door mijn jarenlange ervaring ligt er een fantastische basis voor een prachtig kapsel. Maar een knipbeurt kan zoveel meer zijn dan dat!

Want waarom zouden we tijdens het knippen niet even kunnen ontsnappen aan onze dagelijkse routine?

Ik neem echt de tijd voor je. Jij staat centraal. Zowel je wensen voor je haar, als het verhaal dat je misschien kwijt wilt. En de buitenwereld? Die telt even niet meer mee!

Contact

Luttik Oudorp 108

1811 MZ Alkmaar

Tel. 072 760 0800

info@kapperszaakalkmaar.nl

Parkeren

Er zijn betaalde parkeerplekken in de Karpeton dat op vijf minuten afstand lopen is.

Voor de deur is tevens een invalide parkeerplaats.

Openingstijden

Maandag • gesloten

Dinsdag • 09:00 – 17:30

Woensdag • 09:00 – 19:30

Donderdag • gesloten

Vrijdag • 09:00 – 17:30

Zaterdag • 08:00 – 13:30

Zondag • gesloten

Schuiven naar boven

Zoals vele van jullie gister tijdens de persconferentie hebben kunnen horen moet ook ik mijn deuren vanaf vandaag officieel sluiten. Een besluit dat ik, ondanks dat het met veel pijn en moeite gaat, volledig omarm.

De afgelopen dagen zijn moeilijk geweest. Als zelfstandig ondernemer is de keuze om de werkzaamheden neer te leggen niet gemakkelijk – het sociale vangnet is namelijk nog niet zo strak gespannen, en er is veel onduidelijkheid over een mogelijke compensatie.

Daarom ben ik de afgelopen periode, in overleg met alle klanten, toch open gebleven. Dat daar verontwaardigde reacties over kwamen snapte ik volledig, maar deed me ook veel pijn. Dat de keuze nu voor mij gemaakt wordt maakt het een stuk makkelijker.

Kapperszaak Maria Rood is in ieder geval tot 6 april gesloten. De klanten die nog een afspraak hebben staan in de aankomende periode zal ik persoonlijk contacten. Voor iedereen die me een hart onder de riem heeft gestoken, bedankt, hopelijk zie ik jullie na deze verschrikkelijke periode snel weer terug.

Veel liefs, Maria ❤️